Küldetésünk

1953 óta legfontosabb küldetésünk a megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő és egészségkárosodott emberek foglalkoztatásának, foglalkozási rehabilitációjának és méltányos munkakörülményeinek biztosítása. Az értékteremtő munkának köszönhetően több tízezer fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű munkatárs válhatott újra aktív és hasznos tagjává a társadalomnak.

Filozófiánk

Jövőképünk kulcsa és versenyképességünk záloga: az innováció, a digitalizáció, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás. A munkatársak termékfejlesztési- és szériázó szakmai tudása, a termelés hatékonyságát elősegítő digitalizáció, a korszerű gyártás-előkészítési (CAD) szoftverek alkalmazása lehetővé teszi a fenntarthatóbb termelést: magas minőségű, magas élettartamú, nagyobb hozzáadott értéket képviselő, természetes fonalalapanyagokból készülő, részben vagy egészben saját fejlesztésű termékek gyártását. 

 

Törekszünk a szociális felelősségérzet, a munkahelyi biztonság és a környezetvédelem szempontjai szerint optimalizálni a gyártástechnológiákat és a természeti erőforrásokat nem kihasználni, hanem hatékonyan felhasználni.  

 

Elkötelezettek vagyunk a környezet védelme és a körforgásos gazdaság mellett, ezért fontos számunkra a gyártás során keletkező textilhulladék minimalizálása, és megfelelő megoldások keresése az újrahasznosításra. 

 

A kiváló minőséget garantálja a közvetlen termelő munkatársak kimagasló tudásbázisa, szakértelme, a műszaki gépek-berendezések csúcstechnológiájú minősége és a rendkívül szigorú technológiai fegyelem. 

 

  • kiemelt fontosságú a gyártói határidői megbízhatóság 
  • felelősségvállalása munkatársainkkal, partnereinkkel és a természettel szemben 
  • gyártás természetes fonalalapanyagokból 
  • technológiákban, termékek fejlesztésében törekszünk a legkevésbé energiaigényes és leginkább környezetkímélő eljárások alkalmazására, természeti erőforrások ésszerű felhasználására
  • versenyképességünk megőrzésének alapja a folyamatos innováció és a hozzáadott érték növelése